Fenna Elzinga adviseur paardenwelzijn

Het welzijn van de deelnemende paarden staat bij Eventing Flevoland altijd voorop. De aanwezige wedstrijddierenartsen en alle andere nationale en internationale officials houden hier nauwkeurig toezicht op. Daarnaast komt Fenna Elzinga onze organisatie versterken als onafhankelijk adviseur paardenwelzijn. Fenna is een expert op het gebied van paardengedrag- en houderij. Ze werkt dagelijks met paarden op haar revalidatie- en opfokbedrijf Lelymare in Lelystad. Haar kennis en ervaring deelt ze regelmatig in podcasts, tijdens trainingen en met publicaties in toonaangevende hippische bladen. Fenna adviseert het bestuur van Eventing Flevoland over alle facetten die het welzijn van de paarden, tijdens hun verblijf en deelname in Emmeloord, verder kan bevorderen.