Informatie voor Hobbyhorse SGW

Op zaterdag 20 juli 2024 organiseren we een Hobbyhorse SGW op Eventing Flevoland. Tijdens dit geweldige evenement kun je niet alleen genieten van de echte paarden en ruiters, maar kun je zelf ook samen met je hobbyhorse de eventingsport ervaren.

Dit betekent dat je naast dressuur en springen ook een echte cross gaat afleggen met je hobbyhorse.

Inschrijven is mogelijk voor de volgende categorieën;

  • 5 – 8 jaar (hoogte hindernissen 30 tot 40 cm.)
  • 9 – 12 jaar (hoogte hindernissen 40 tot 50 cm.)
  • 13 jaar en ouder (hoogte hindernissen 50 tot 60 cm.)

 

De kosten zijn € 15,- in totaal voor de drie onderdelen, dit kan op de dag zelf contant worden afgerekend bij het secretariaat van de hobbyhorse wedstrijd.

Stuur een e-mail met je naam, leeftijd en de naam van je hobbyhorse naar: info@hobbyhorse-stal-lauren.nl. Je krijgt een bevestiging via de mail en dan is je inschrijving definitief.

Het programma en de startlijst plaatsen we op de website na sluiting van de inschrijvingen. We sturen de dressuurproeven digitaal door, zodat jullie van tevoren goed kunnen oefenen.

Geen Hobbyhorse? Géén probleem! Je kunt een Hobbyhorse lenen!

Tijdens het hobbyhorse evenement is er van alles te doen. Je vindt er kraampjes met hobbyhorse items, ponyrijden en diverse demonstraties. Kortom, neem je ouders, broertjes en zusjes mee en kom genieten van dit geweldige gezinsuitje!

Schrijf je snel in, want vol = vol.

Nieuwsbrief

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over Eventing Flevoland? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan heel eenvoudig.

Klik op de button of meld je aan met een mailtje naar media@eventingflevoland.nl.

Onze partners & sponsors

Eventing Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende partners en sponsors: