Eventing Flevoland

Op de zilte bodem van de vroegere Zuiderzee, zo’n vier meter onder zeeniveau, staat het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder: het Kuinderbos. Deze prachtige en afwisselende plek waar de schelpen nog tussen de bomen liggen, vormt van 18-20 juli 2024 het decor van Eventing Flevoland. Een internationale eventingwedstrijd op de bodem van de zee. Kan het nog unieker? 

Met een gezellige fair, foodtrucks, spelletjes voor kinderen en mooie demonstraties belooft Eventing Flevoland niet alleen voor de nationale en internationale deelnemers een sportief hoogtepunt te worden, maar ook een gezellige, sportieve en spannende dagje uit voor iedereen die van het buitenleven en bijzondere natuur houdt.

Want wie kan er nou niet genieten van galopperende paarden over de bodem van de zee te midden van bijzondere flora en fauna tijdens een gezellig topsport evenement met het NK Eventing als één van de sportieve hoogtepunten?

We zien jullie graag van 18-20 juli as. in het Kuinderbos!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact met de organisatie van
Eventing Flevoland

Wil je contact met de organisatie van Eventing Flevoland? Stuur een e-mail naar één van specifieke e-mailadressen of vul contactformulier in.