Nieuws

Ook CCI3* gewonnen door De Simone

Waar Paolo Mario De Simone op zaterdag 20 juli eerst al de CCI1*-rubriek op zijn naam schreef, was de Italiaanse eventingruiter ook de winnaar van de CCI3* van Eventing Flevoland. Met Chivas du Loir pakte De Simone, woonachtig in Bremen, de overwinning in de hoogste klasse.

Lees verder

Echtpaar Leuwer oppermachtig in CCI2*

De CCI2* van Eventing Flevoland werd gewonnen door de Duitse Pia Leuwer met Hanami 4. Haar echtgenoot Ben Leuwer pakte met het paard Citius de tweede prijs en vertegenwoordigde tijdens de prijsuitreiking ook de winnares. “Pia zorgt momenteel voor de paarden.”

Lees verder

De Simone wint CCI1*

De CCI1*-rubriek van Eventing Flevoland is zaterdag 20 juli gewonnen door de Italiaanse ruiter Paolo Mario De Simone. Met de zesjarige ruin Kodaline 3 bleef De Simone de concurrentie in alle onderdelen voor.

Lees verder

Opbouw in volle gang

De opbouw van het terrein is in volle gang. De tenten worden geplaatst, de laatste mobiele hindernissen in het crossparcours geplaatst en ook de fair en het spring- en dressuurterrein wordt in gereedheid gebracht.

Lees verder

Dressuur op vrijdag

Goed nieuws! We hebben op het wedstrijdterrein een extra dressuurring kunnen toevoegen. Het is hierdoor mogelijk geworden om op vrijdag 19 juli behalve het springen ook het volledige dressuurprogramma te organiseren.

Lees verder

Samenwerking met Molecaten Ruiterdag

Eventing Flevoland heeft een vriendschappelijk samenwerkingsverband met de organisatie van de Molecaten Ruiterdag in Hattem. Voor de Molecaten Ruiterdag van dit jaar hebben de hindernisbouwers prachtige replica’s gemaakt van historische gebouwen op Landgoed Molecaten.

Lees verder

Contact met de organisatie van
Eventing Flevoland

Wil je contact met de organisatie van Eventing Flevoland? Stuur een e-mail naar één van specifieke e-mailadressen of vul contactformulier in.